FURTUNĂ la Arad: Străzi inundate şi copaci rupţi de vânt | FOTO

Patru străzi din oraşul Arad au fost inundate, duminică, în urma unei ploi torenţiale, astfel că se circulă cu dificultate. Doi copaci au fost rupţi de vânt, fiind nevoie de intervenţia pompierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

437 afișări
Imaginea articolului FURTUNĂ la Arad: Străzi inundate şi copaci rupţi de vânt  | FOTO

FURTUNĂ la Arad: Străzi inundate şi copaci rupţi de vânt

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în urma unei ploi torenţiale, în oraşul Arad au fost inundate patru străzi, astfel că se circulă cu dificultate. Este vorba de străzile Libertăţii, Şezătorii, Roşiori şi Turdei, pe care pe anumite porţiuni s-au adunat cantităţi mari de apă.

Totodată, şi sensul giratoriu din cartierul Aradul Nou spre centura Micălaca a fost inundat.

De asemenea, doi copaci au fost rupţi de vânt pe str. 6 Vânători şi Haţeg, din oraşul Arad, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru degajarea arborilor.

Judeţul Arad s-a aflat, duminică, până la ora 15.30, sub cod portocaliu de ploi, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici