Gabriela Firea: Până la această oră, sunt patru-cinci propuneri de candidaţi pentru premier. Sunt şi doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, până la acaestă oră, Partidul Social Democrat are circa patru-cinci propuneri de candidaţi pentru funcţia de premier, pe listă fiind şi doamne.

1794 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Până la această oră, sunt patru-cinci propuneri de candidaţi pentru premier. Sunt şi doamne

Gabriela Firea: Până la această oră, sunt patru-cinci propuneri de candidaţi pentru premier. Sunt şi doamne (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

"Din câte ştiu eu, până la această oră, sunt circa patru-cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, chiar dacă nu au carnet de partid, care au colaborat cu noi. Sunt şi doamne", a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Edilul a precizat că noul lider de la Palatul Victoria trebuie să ştie să-şi alcătuiască echipa.

"Un om care să aibă o reputaţie de netăgăduit, să fie un om onest, un profesionist, un om care, aş adăuga eu, să ştie să coordoneze echipe, să ştie să îşi impună respectul pentru că, dacă este ceva de reproşat fostului manager al a Guvernului este această lipsă a calităţii de a crea echipe integrale", a mai spus Firea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că va desemna un premier după ce va asculta "toate părţile" şi va trage concluziile, afirmând că majoritatea va fi verificată în Parlament.

Surse din PSD au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, şi liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, sunt, la acest moment, variantele social democraţilor pentru funcţia de premier, o decizie în ce priveşte varianta finală urmând a fi luată luni, prin vot, în CExN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici