Galaţi: Comandant de navă dispărut de trei zile, găsit mort în apele Dunării

Un comandat de navă dat dispărut în urmă cu trei zile a fost găsit mort, în apele Dunării, în apropiere de Galaţi, de către un pescar care a anuţat autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

391 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Comandant de navă dispărut de trei zile, găsit mort în apele Dunării

Galaţi: Comandant de navă dispărut de trei zile, găsit mort în apele Dunării (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Cadavrul bărbatului a fost găsit vineri, plutind pe Dunăre, în apropiere de Galaţi, primele date indicând că este vorba despre comandantul unei nave care fusese dat dispărut cu trei zile înainte de a fi descoperit mort.

Echipajul de pe nava tanc "Brazi", aparţinând Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos, a sesizat dispariţia comandantului încă de miercuri, însă primele încercări de găsire a acestuia au eşuat.

Vineri, după orele prânzului, o persoană a sesizat apariţia unui cadavru care fusese adus la mal de apele Dunării, într-o zonă situată în aval de locul unde era ancorată nava tanc "Brazi".

Procedurile de identificare au dus la concluzia că persoana deedată este Pavel Motoc, de 57 de ani, din Brăila.

"Cadavrul a fost identificat în prezenţa soţiei şi a fiului. Urmează să fie realizată necropsia, care va putea aduce mai multe informaţii despre circumstanţele în care s-a produs decesul", a declarat Petrică Hahui, şeful Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi, care a precizat că în acest caz se fac în continuare cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici