Galaţi: Patru tineri au tras dintr-o maşină cu un pistol cu gaze asupra unei femei

Patru tineri din Galaţi sunt cercetaţi după ce, miercuri seară, în timp ce erau într-o maşină, au tras cu un pistol cu gaze asupra unei femei, rănind-o uşor, iar în momentul în care au fost identificaţi de către un echipaj al Jandarmeriei Galaţi unul dintre ei avea arma îndreptată spre altă persoană

470 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Patru tineri au tras dintr-o maşină cu un pistol cu gaze asupra unei femei

Galaţi: Patru tineri au tras dintr-o maşină cu un pistol cu gaze asupra unei femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un echipaj al Jandarmeriei Galaţi a depistat şi oprit în trafic un autoturism, în legătură cu care existau suspiciuni că a fost folosit la comiterea unei infracţiuni. În autoturism se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani. Aceştia au plecat de la domiciliul unuia dintre ei cu intenţia de a cumpăra medicamente unui prieten. În timp ce se deplasau către farmacie, aflându-se în apropierea unui complex comercial, unul dintre ei a scos din torpedoul maşinii un pistol cu gaze şi a tras două bile asupra unei femei, rănind-o uşor", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, Costin Barbu.

Aceeaşi sursă a precizat că, în momentul în care persoanele din maşină au fost somate să oprească, unul dintre tineri deschisese geamul şi avea arma îndreptată către un alt trecător.

Persoanele implicate în incident au fost identificate, iar împotriva uneia dintre ele s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiuni de port fără drept de armă, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, precum şi folosirea în asemenea locuri sau împrejurări a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate.

Toţi cei patru au fost conduşi la Secţia 2 Poliţie, iar în acest caz a fost declanşată o anchetă.

Reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi susţin că pistolul este unul pentru folosirea căruia nu este nevoie de autorizaţie, însă cercetările vizează încălcarea regimului în care pot fi utilizate aceste arme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici