GALERIE FOTO Emil Boc şi-a făcut frizura în oglinda selfie, adăugând din soft mai mult păr, şi s-a pozat cu pălărie de şerif la un târg de nunţi

Primarul Emil Boc a participat la deschiderea târgului de nunţi din Cluj-Napoca, unde şi-a făcut o poză la oglinda selfie şi şi-a retuşat frizura, adăugând din soft mai mult păr, a degustat produse de patiserie dar s-a pozat şi cu o pălărie de şerif american, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3169 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Emil Boc şi-a făcut frizura în oglinda selfie, adăugând din soft mai mult păr, şi s-a pozat cu pălărie de şerif la un târg de nunţi

GALERIE FOTO Emil Boc şi-a făcut frizura în oglinda selfie, adăugând din soft mai mult păr, şi s-a pozat cu pălărie de şerif la un târg de nunţi

Emil Boc a deschis, vineri, expoziţia de nunţi „Nuntă la Palat” care are loc până duminică la Muzeul de Artă, fostul Palat Banffy din Cluj-Napoca, şi a efectuat un tur al standurilor, în cadrul căruia a degustat produse de cofetărie şi s-a pozat cu expozanţii. La un stand, Emil Boc şi-a făcut o fotografie cu o pălărie de şerif american pe cap, care i-a fost imprimată imediat, ca amintire. De asemenea, edilul a testat oglinda selfie, care este un touch-screen, expusă în premieră la târgul de nunţi, unde şi-a făcut o fotografie şi a avut posibilitatea să o retuşeze, graţie softului inclus.

„Să îmi pun mai mult păr”, a glumit edilul, care a şi scris şi un mesaj pe oglindă, „I love Cluj”.

Boc a primit fotografia imprimată şi a primit promisiuni din partea creatorului oglinzii că data viitoare va putea să trimită fotografia direct pe reţelele de socializare, imediat ce aceasta a fost făcută. Dan Neamţu, managerul firmei care a expus oglinda selfie, a declarat că aceasta este creaţia sa.

„Este cel mai nou tip de photobooth, este o oglindă touch-screen. Noi am construit-o la Cluj-Napoca, este o nouă tehnologie, se face un selfie care se poate trimite instant în social media sau pe mail. Oglinda selfie vrem să o închiriem la evenimente, pe ore. Noua oglindă este interactivă, este fun, poţi să şi retuşezi din soft şi poţi personaliza fotografia. Poţi semna pe ea, poţi corecta, vedeţi că primarul şi-a făcut freza”, a explicat Neamţu. Potrivit acestuia, crearea noii oglinzi, cu soft cu tot, a costat circa 2.500 de euro.

La expoziţie de nunţi “Nuntă la Palat” participă peste 130 de expozanţi cu standuri cu rochii de mireasă, costume de miri, aranjamente florale, produse de cofetărie, bijuterii.

Organizatorul expoziţiei, Anca Gădălean, a declarat că la această ediţie sunt standuri inspirate din basmele româneşti, decoruri de nuntă desprinse din basme precum “Pasărea măiastră” , “Sarea ȋn buchete” sau “Palatul de cleştar”, dar şi rochii care se croiesc după cum îşi doreşte mireasa, „create din piese individuale, luate separat, dar care ȋmpreună formează un tot unitar”.

„Alţi expozanţi oferă pantofi făuriţi după calapodul fiecărei mirese sau care se mulează perfect pe măsura piciorului, exact ca pantofii de dans, iar o firmă propune filmarea cu o dronă a unor momente ale nunţii”, a spus Gădălean.

Târgul de nunţi va fi deschis la Muzeul de Artă până duminică, organizatorii aşteptându-se la peste 5.000 de vizitatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici