Video GALERIE FOTO, VIDEO Spectacol de jonglerie cu foc în centrul Timişoarei, de Ora Pământului

Ora Pământului a fost sărbătorită, sâmbătă seara, la Timişoara printr-un spectacol de jonglerie cu foc care a fost urmărit de sute de persoane aflate în Piaţa Libertăţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

289 afișări

Pentru a marca Ora Pământului 2017, Primăria Timişoara a organizat, sâmbătă seara, între orele 20.30 – 21.30, un spectacol de jonglerie cu foc, în Piaţa Libertăţii.

Show-ul intitulat “Basmul focului”, susţinut de Amaris Agni, o echipă de tineri care ştiu să îmblânzească focul, a fost urmărit de sute de persoane de toate vârstele prezente în centrul Timişoarei.

“Povestea spectacolului are la bază basmul românesc <Balaurul cel cu 7 capete> de Petre Ispirescu. În <Basmul focului>, românaşul şi fata de împărat vor încerca să-l convingă pe balaur să le aprobe căsătoria. Curajoasă din fire, fata pleacă singură în călătorie spre a convinge creatura focului, însă este răpită de aceasta. Puterea iubirii îl aduce pe românaş alături de viitoarea soţie, în încercarea de a o salva”, au arătat reprezentanţii Primăriei Timişoara.

De asemenea, între orele 20.30 – 21.30, timişorenii au fost încurajaţi să stingă luminile şi să petreacă o oră în aer liber.

Milioane de oameni din întreaga lume sărbătoresc, sâmbătă, Ora Pământului (Earth Hour), stingând lumina în intervalul 20:30 – 21:30, gest-simbol în lupta împotriva schimbărilor climatice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici