Gandul: După ce s-au anulat PUZ-uri pe bandă rulantă în Bucureşti, investitorii străini dau bir cu fugiţii! Compania suedeză Skanska îşi restrânge activitatea UPDATE: Poziţia celor două divizii care alcătuiesc Skanska România

  • Zeci de muncitori din România îţi vor pierde locurile de muncă.
  • Este vorba despre muncitori care lucrează la compania suedeză Skanska Construction.
  • UPDATE Poziţia celor două divizii care alcătuiesc Skanska România
1184 afișări
Imaginea articolului Gandul: După ce s-au anulat PUZ-uri pe bandă rulantă în Bucureşti, investitorii străini dau bir cu fugiţii! Compania suedeză Skanska îşi restrânge activitatea UPDATE: Poziţia celor două divizii care alcătuiesc Skanska România

Gandul: După ce s-au anulat PUZ-uri pe bandă rulantă în Bucureşti, investitorii străini dau bir cu fugiţii! Compania suedeză Skanska îşi restrânge activitatea

UPDATE Poziţia celor două divizii care alcătuiesc Skanska România

Din punct de vedere organizatoric, operaţiunile Skanska în România se împart în două divizii cu echipe de management diferite:

Divizia de Dezvoltare Comercială, care are ca rol dezvoltarea şi managementul clădirilor de birouri, însemnând: achiziţia terenului pe care urmează să fie construit proiectul, dezvoltarea conceptului şi designului, închirierea şi ulterior vânzarea acestuia si care este condusă de către Aurelia Luca, în calitate de Executive Vice President Operations Ungaria şi România.
Divizia de Construcţii, care are în atribuţii construcţia efectivă a proiectelor locale şi care este coordonată de Miroslav Vycital, în calitate de Branch Director Ungaria şi România.

"Restructurarea Diviziei de Construcţii Skanska România (alcătuită în majoritate din ingineri) nu are nicio legătură cu anularea Planurilor Urbanistice Zonale (PUZ), aşa cum în mod inexact au fost interpretate informaţiile într-o serie de articole apărute în mass-media în ultimele ore. Procesul de restructurare este determinat de o decizie strategică internă, care vine în contextul actual al pieţei.” Miroslav Vycital, Branch Director Romania şi Ungaria la Skanska Central Eastern Europe.
 
“Divizia de Dezvoltare Comercială a Skanska deţine în prezent atât terenuri cât şi autorizaţii de construire necesare pentru a dezvolta noi clădiri. Într-un context global imprevizibil, ne adaptăm continuu deciziile de începere a proiectelor şi evaluăm constant riscurile. În acelaşi timp, continuăm să fim parteneri deschişi de dialog cu toţi stakeholderii noştri şi să rămânem conectaţi la noi oportunităţi. 
Avem un model de business foarte sustenabil, aşadar în paralel cu pregătirea proiectelor din pipeline, ne concentrăm pe cele pe care le avem astăzi în portofoliu – clădirile de birouri Equilibrium 1 şi Equilibrium 2.” Aurelia Luca, Executive Vice President Operations Ungaria şi România, Divizia de Dezvoltare Comercială a Skanska din CEE.

Ştire iniţială

Veşti proaste din piaţa construcţiilor. Compania suedeză Skanska, care, în ultimii 12 ani, a construit centre de birouri de referinţă în Capitală, este nevoită să îşi restrângă activitatea.

Anunţul a fost făcut de directorul diviziei de construcţii a Skanska pe România şi Ungaria, Miroslav Vycltal, şi este o urmare a faptului că, în ultima perioadă, în Bucureşti s-au anulat PUZ-uri pe bandă rulantă.

CITEŞTE MAI MULT PE GANDUL

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici