Gândul: Patronii firmelor de taxi şi-au ascuns flotilele de maşini ca să poată umfla tarifele - VIDEO

Sute de taxiuri cu autorizaţii valabile - care aparţin marilor operatori de taximetrie din Bucureşti - stau ascunse prin curţi cu garduri înalte din jurul oraşului. În acest timp taximetriştii protestează în faţa Primăriei Capitalei fiindcă nu au unde lucra, cele 9.500 de licenţe fiind, deja, epuizate. Iar societăţile-monopol profită de criza de taxiuri şi măresc tarifele după bunul plac.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Patronii firmelor de taxi şi-au ascuns flotilele de maşini ca să poată umfla tarifele - VIDEO

Gândul: Patronii firmelor de taxi şi-au ascuns flotilele de maşini ca să poată umfla tarifele - VIDEO

Ziarul Gândul a surprins imagini cu câteva zeci de taxiuri ale firmei Cobălcescu „puse la păstrare” în curtea societăţii. Un alt parcaj secret se află tot la marginea oraşului şi e plin cu taxiuri aparţinând firmei Cristaxi. Maşinile au fost aduse aici noaptea, în luna aprilie, iar drumurile care duc la „garaj” au fost blocate cu pământ, pentru a fi împiedicat accesul curioşilor în zonă. Ulterior, au fost mutate în altă locaţie, mai departe de Bucureşti, fiindcă locul a fost descoperit.

Taximetriştii care ne-au furnizat imagini video spun că au depus un memoriu la Primărie, relatând ceea ce se întâmplă, însă nu au primt răspuns nici până în ziua de azi. Gheorghe Udrişte, directorul din Primăria Capitalei care se ocupă de acest domeniu, a declarat că nu ştia nimic despre asta, deşi Primăria a fost informată în acest sens. Acesta a afirmat că este interesat de locurile unde sunt ascunse maşinile şi că va lua măsurile care se impun în aceste situaţii.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici