Gara de Nord, locul în care sunt aşteptaţi suporterii străini pentru EURO, a fost inundată GALERIE FOTO

  • Vremea rea din ţară şi-a făcut prezenţa şi în Capitală.
  • Bucureştiul a fost sub avertizare cod portocaliu de ploaie şi grindină.
5850 afișări
Imaginea articolului Gara de Nord, locul în care sunt aşteptaţi suporterii străini pentru EURO, a fost inundată GALERIE FOTO

Gara de Nord, locul în care sunt aşteptaţi suporterii străini pentru EURO, este inundată la acestă oră GALERIE FOTO

În Gara de Nord, loc în care sunt aşteptaţi în zilele următoare spectatorii străini pentru meciurile pe care National Arena le va găzdui în cadrul Campionatul Europen, barca pare că a luat locul trenului.

Staţia a fost inundată, iar în imaginile surprinse de cei aflaţi la faţa locului se poate observa cum peroanele sunt invadate de apă. Mopul pare că este unealta principală cu care angajaţii se luptă cu vremea nefavorabilă.

Gara de Nord a fost legată de Aeroport printr-o linie ce a fost inaugrată la sfârşitul anului trecut. Linia a fost un angajament luat de România pentru găzduirea de meciuri la EURO 2020.

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi şi grindină valabil în oraşul Bucureşti, vineri, în intervalul 17.30-19.00. Cantităţile de apă au depăşit în unele zone 30l/mp2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici