Gara de Nord: O osie a locomotivei unui tren cu 200 de călători a rămas suspendată pe macazuri

"Una din osiile locomotivei trenului IR 1741, Bucureşti - Satu Mare a rămas suspendată, la ieşirea peste macazurile din Gara de Nord, astfel că trenul nu şi-a mai putut continua parcursul", anunţă CFR SA. La ora 20.30, locomotiva a fost repusă pe şine.

317 afișări
Imaginea articolului Gara de Nord: O osie a locomotivei unui tren cu 200 de călători a rămas suspendată pe macazuri

Gara de Nord: O osie a locomotivei unui tren cu 200 de călători a rămas suspendată pe macazuri

„Cei aproximativ 200 de pasageri din tren nu s-au aflat în pericol. Conform procedurilor aferente acestei situaţii, se încearcă varianta continuării călătoriei cu aceleaşi vagoane cuplate la o altă locomotivă. Dacă nu va fi posibil, pasagerii vor fi preluaţi de un alt tren care este pregătit în Revizia Bucureşti”, precizează CFR SA. Într-un final, s-a luat decizia ca trenul să repornească în cursă cu o altă locomotivă.

O echipă de la Revizoratul de Siguranţa Circulaţiei şi conducerea Gării de Nord se află la faţa locului pentru aplicarea procedurilor aferente acestei situaţii.

CFR SA cere scuze pasagerilor pentru neplăceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici