Georgia a sărbătorit în ciuda lui Putin: apropierea de UE, marcată puternic vizual la Tbilisi

În capitala Georgiei, turnul de telecomunicaţii şi clădirea Guvernului au fost iluminate cu steagul UE.

280 afișări
Imaginea articolului Georgia a sărbătorit în ciuda lui Putin: apropierea de UE, marcată puternic vizual la Tbilisi

Pentru a sărbători statutul de ţară candidată la UE atribuit ieri Georgiei, două dintre cele mai reprezentative clădiri din capitala Tbilisi au marcat momentul, prinzând culoare.

Turnul de telecomunicaţii şi clădirea Guvernului au fost iluminate cu culorile drapelului Uniunii Europene (varianta cu 12 stele).

Summitul UE de ieri a luat o decizie importantă în favoarea unei viitoare integrării a Ucrainei şi a Moldovei în blocul continental.

De asemenea, Georgiei i-a fost acordat statut de candidat, iar pentru Bosnia şi Herţegovina s-au deschis negocieri.

Deciziile, care n-au căzut deloc bine puterii de la Kremlin, au fost acceptate de 26 dintre cele 27 de ţări din UE, singura care s-a opus fiind Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici