Gest disperat comis de o femeie în incinta Aeroportului Otopeni

O femeie a încercat să se sinucidă, sâmbătă, în incinta terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni, ea fiind găsită cu plăgi la gât şi antebraţe.

2327 afișări
Imaginea articolului Gest disperat comis de o femeie în incinta Aeroportului Otopeni

Gest disperat comis de o femeie în incinta Aeroportului Otopeni

Potrivit Poliţiei Ilfov, Serviciul de Poliţie Transporturi Aeriene Henri Coandă a fost sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, în toaleta din incinta terminalului Plecări a Aeroportului Otopeni, a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezentând multiple plăgi la nivelul gâtului şi antebraţelor.

Apelul a fost dat sâmbătă, în jurul orei 11:35.

femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili situaţia de fapt şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sinucidere,
otopeni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici