Gigi Becali: Hoţii, Barabas, sunt liberi şi Becali e pe cruce - VIDEO

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a încheiat dezbaterile privind cererea de revocare a măsurii arestării în cazul lui Gigi Becali, după ce avocaţii acestuia au invocat numeroase vicii de procedură. Gigi Becali a comparat situaţia sa cu cea a lui Iisus: „Să mă ierte Dumnezeu că fac comparaţia asta atunci când Pilat din Pont a spus Barbas liber şi Cristos pe cruce. Spun asta pentru că hoţii, Barabas, sunt liberi şi Becali pe cruce, aici în boxă. Vor da socoteală pentru tot ce au făcut”.

581 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Hoţii, Barabas, sunt liberi şi Becali e pe cruce - VIDEO

Gigi Becali: Hoţii, Barabas, sunt liberi şi Becali e pe cruce (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

În ultimul cuvânt, George Becali le-a arătat magistraţilor că singura sa "faptă" a fost aceea că le-a spus oamenilor lui să nu se atingă sub nicio formă de cei trei hoţi, că i-a servit cu whisky, că i-a tratat omeneşte şi că le-a dat fiecăruia dintre cei trei câte 50 lei pentru a pleca cu taxiul acasă.

Mai mult, Becali a arătat că anchetatorii nu îl consideră un bun conducător.

"Procurorii spun că Becali a dat ordin dar nu a fost ascultat de bodyguarzii lui. Deci, eu sunt aici pentru că nu sunt un bun conducător, eu nu am dat nimănui ordin să fie bătuţi sau aduşi. Singurul lucru pe care l-am spus de când i-am văzut a fost să nu se atingă nimeni de ei, să li se dea whisky şi le-am dat bani de taxi ca să plece acasă", a spus Becali.

Becali i-a urat judecătoarei curaj în gestionarea acestui proces.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici