Gigi Becali nu mai este obligat să se prezinte la Poliţie

Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a menţinut, luni, interdicţiile impuse de Tribunalul Bucureşti lui Gigi Becali, înlăturând doar obligarea acestuia de a se prezenta la Poliţie ori de câte ori este chemat.

17 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali nu mai este obligat să se prezinte la Poliţie

ICCJ menţine interdicţiile în cazul lui Becali, cu excepţia celei privind prezentarea la Poliţie (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Gigi Becali nu mai este obligat să se prezinte la Poliţie ori de câte ori este chemat, dar este obligat să vină la instanţă la solicitarea acesteia.

De asemenea, rămân valabile interdicţiile impuse europarlamentarului de Tribunalul Bucureşti, referitoare la contactarea persoanelor vizate în anchetă sau portul de armă.

Hotărârea Secţiei penale poate fi atacată cu recurs la Completul de nouă judecători.

În urmă cu o zăptămână, avocatul lui Becali a cerut instanţei ridicarea tuturor interdicţiilor impuse de Tribunalul Bucureşti la eliberarea acestuia, apărătorul arătând judecătorilor că europarlamentarul a fost deja trimis în judecată şi că, astfel, nu mai poate influenţa ancheta care s-a încheiat.

Gigi Becali a fost trimis în judecată, în 16 octombrie, alături de un poliţist şi de cinci gărzi ale sale, toţi implicaţi în sechestrarea a trei bărbaţi pentru furtul unui autoruturism, procesul urmând să înceapă în 17 noiembrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici