Gigi Becali, suspendat şi amendat. Ce greşeală a făcut patronul celor de la FCSB

Gigi Becali a fost suspendat şi amendat după ce a spus că "femeile nu ar trebui să joace fotbal", anunţă un comunicat emis de FRF.

2740 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, suspendat şi amendat. Ce greşeală a făcut patronul celor de la FCSB

Gigi Becali, suspendat şi amendat. Ce greşeală a făcut patronul celor de la FCSB

"Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George.
 
În temeiul art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Becali George cu măsura suspendării pentru 4 (patru) luni şi penalitate sportivă de 65.000 lei.
 
În baza art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în comunicatul emis de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF.
 
În urmă cu câteva luni, patronul celor de la FCSB a fost împotriva deciziei luate de Federaţia Română de Fotbal, conform căruia fiecare club din Liga 1 să înfiinţeze echipe de fotbal feminin. Acesta s-a arătat nemulţumit de hotărâre şi a spus că femeile nu ar trebui să joace fotbal. Până la urmă, acesta a spus că va sponsoriza cu 10.000 o echipă de fotbal feminin pentru a respecta regulile impuse de FRF, conform DigiSport.ro
 
"Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Adică cumpăr una... Îi dau 10.000 sponsorizare şi pune FCSB pe piept. (n.r. - întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze) Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare.
 
Dar eu spun lucrurile cum le văd normal, eu spun o opinie, o părere şi în opinia mea nu trebuie să facă femeia... Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament... Chiar ne-a rugat o echipă, le dau 10.000 sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!", spunea Gigi Becali la PRO X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici