Giurgiu: 14 drumuri judeţene şi 7 drumuri comunale sunt blocate din cauza viscolului

Un număr de 14 drumuri judeţene şi şapte drumuri comunale din nordul judeţului Giurgiu sunt blocate, duminică, din cauza căderilor de zăpadă şi a viscolului care a început în urmă cu aproximativ 12 ore în zonă.

153 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: 14 drumuri judeţene şi 7 drumuri comunale sunt blocate din cauza viscolului

Giurgiu: 14 drumuri judeţene şi 7 drumuri comunale sunt blocate din cauza viscolului (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, autorităţile acţionează în toate zonele judeţului pentru deblocarea drumurilor, dar viscolul îngreunează aceste operaţiuni aducând zăpada la loc.

Tot din cauza viscolului, localităţile Mihai Bravu şi Puieni au rămas fără energie electrică.

La ora actuală, potrivit autorităţilor judeţene, nu sunt localităţi izolate sau persoane blocate din cauza zăpezii.

Judeţul Giurgiu este sub incidenţa codului portocaliu de avertizare privind căderile de zăpadă şi vânt puternic.

La ora transmiterii acestei ştiri, ninsoarea şi vântul puternic continuă, iar circulaţia pe cele 21 de drumuri este blocată în continuare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici