Giurgiu: 28 de sirieni găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu varză

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au prins 28 de cetăţeni sirieni care încercau să intre ilegal în ţară ascunşi într-un autocamion încărcat cu varză, condus de un cetăţean turc.

142 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: 28 de sirieni găsiţi ascunşi într-un camion încărcat cu varză

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Vineri după-amiaza, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui un autocamion încărcat cu varză.

Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca autocamionului au fost depistati ascunşi 26 de bărbaţi şi două femei, cetăţeni străini.

Nu au fost găsite documente care să le ateste identitatea, persoanele declarând că sunt cetăţeni sirieni.

Persoanele depistate ascunse, şoferul turc şi camionul au fost preluaţi de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici