Giurgiu: Un bărbat a murit, iar soţia sa a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina lor a fost acoperită de zăpadă

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite inconştiente, joi, într-o maşină cu numere de Bulgaria, acoperită cu un strat gros de zăpadă, pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, în localitatea Adunaţii Copăceni, ulterior fiind duse la Primărie, de unde au fost transportate în stare gravă la spital. Bărbatul a murit, iar femeia este în stare foarte gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, intoxicată cu monoxid de carbon.

942 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Un bărbat a murit, iar soţia sa a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina lor a fost acoperită de zăpadă

Giurgiu: Un bărbat a murit, iar soţia sa a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina lor a fost acoperită de zăpadă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica, a spus că femeia are hipotermie şi intoxicaţie cu monoxid de carbon. El a precizat că se aşteaptă metabolizarea monoxidului de carbon, prognosticul fiind rezervat.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Giurgu, comisar şef Teofil Parască, cei doi au fost găsiţi de jandarmi, pompieri şi militari în maşina cu numere de Bulgaria, în stare de inconştienţă, unul dintre ei fiind mai grav.

"S-a intervenit rapid pentru preluarea celor doi. Poate fi o intoxicaţie, probabil cu gaze, dar este doar o supoziţie, medicii trebuie să decidă. La faţa locului, am adus imediat un utilaj de deszăpezire în care au fost urcaţi cei doi, un bărbat şi o femeie, şi duşi la Primăria Adunaţii Copăceni. În acest moment, ei au fost luaţi de o ambulanţă SMURD şi transportaţi la un spital din Bucureşti", a declarat Teofil Parască.

Utilajele de deszăpezire acţionează pentru salvarea şi recuperarea celor blocaţi în zăpadă, dar autorităţile estimează că va fi greu ca DN 5 să fie deblocat în această seară, întrucât în zonă ninge puternic şi bate vântul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici