Gorj: Cinci persoane rănite după ce un TIR a lovit un microbuz încărcat cu pepeni - FOTO

Cinci persoane, între care doi adolescenţi, au fost rănite, joi, după ce un TIR a lovit, în localitatea gorjeană Câlnic, un microbuz încărcat cu pepeni, care la rândul lui a ricoşat într-o maşină parcată în faţa unei case, transmite corespondentul MEDIAFAX.

211 afișări
Imaginea articolului Gorj: Cinci persoane rănite după ce un TIR a lovit un microbuz încărcat cu pepeni - FOTO

Gorj: Cinci persoane rănite după ce un TIR a lovit un microbuz încărcat cu pepeni - FOTO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un TIR care se deplasa, joi, pe DN 67, în localitatea Câlnic, a intrat în coliziune, la intersecţia cu un drum comunal, cu un microbuz încărcat cu pepeni, care nu a acordat prioritate de trecere.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un autoturism parcat în faţa unei case.

Trei pasageri din microbuz, respectiv şoferul în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj, şi doi adolescenţi în vârstă de 16 şi 17 ani, o femeie în vârstă de 61 de ani din TIR, precum şi şoferul acestuia, de 37 de ani, au fost răniţi.

Potrivit medicilor, victimele se află în afara oricărui pericol.

”A fost anunţat iniţial un accident cu trei victime. La faţa locului au fost găsite cinci victime, au fost redirijate alte ambulanţe către locul accidentului, o victimă a refuzat să fie transportată la spital. Celelalte patru persoane au fost trimise la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu. După primele verificări, acestea au fost accidentate uşor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj, Marinică Niculescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici