Gorj: Viol inspirat din filme (Video)

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Gorj, după ce a fost acuzat că ar fi obligat o fată de nouă ani să întreţină relaţii sexuale cu el şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale.

376 afișări
Imaginea articolului Gorj: Viol inspirat din filme (Video)

Gorj: Viol inspirat din filme (Video)

Adolescentul a fost reţinut iniţial de poliţişti în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce mama fetei a sesizat Poliţia despre presupusele fapte, a declarat procurorul Gheorghe Roibu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Conform acestuia, faptele s-au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, însă ancheta nu a început mai devreme întrucât victima nu a spus familiei ce i s-a întâmplat. Mama fetei a aflat marţi seară de la o vecină că fiica sa ar fi fost supusă la perversiuni sexuale şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu adolescentul de 16 ani.

Procurorul Gheorghe Roibu a spus că suspectul şi-a recunoscut faptele pe parcursul cercetărilor.

Avocatul minorului, Gelu Fumureanu, a declarat, miercuri, că băiatul a făcut faptele respective inspirându-se din filmele văzute la televizor sau pe internet.

"S-a considerat destul de matur pentru a face aşa cum văzuse el pe la televizor sau pe internet şi a acţionat în consecinţă. Acum şi-a recunoscut faptele şi le regretă”, a spus avocatul.

Tribunalul Gorj a emis pe numele adolescentului un mandat de arestare preventivă pentru cinci zile, sub acuzaţia de viol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici