Grav accident de circulaţie pe DN 17

Un adolescent de 16 ani din judeţul Bisitriţa-Năsăud, victima unui grav accident rutier petrecut pe DN 17 D, a fost transportat, sâmbătă după-amiază, cu un elicopter SMURD, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

34 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie pe DN 17

Grav accident de circulaţie pe DN 17

Medicul Annabella Muzsi, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Bistriţa-Năsăud, a declarat corespondentului MEDIAFAX că adolescentul de 16 ani, din Rebrişoara, se plimba pe marginea DN 17 D cu bicicleta, martorii declarând că ar fi fost lovit de o maşină.

Adolescentul, având politraumatisme grave, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Năsud, de unde a fost preluat de un echipaj SJA, care l-a dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde i s-au făcut imediat analize.

"Din primele radiografii reiese că are fractură craniană, iar transportul cu maşina la Cluj pe un drum în lucru (DN 17 - n.r) i-ar reduce mult şansele de supravieţuire. Am luat decizia să chemăm un elicopter SMURD care să-l ducă rapid la clinică şi să-i salveze viaţa", a declarat sursa citată.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Colegiului Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa, a preluat bolnavul şi a decolat imediat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a început o anchetă pentru a stabili cauzele şi vinovaţii pentru producerea accidentului de la Rebrişoara.

DN 17 D leagă Năsăudul de staţiunea Sângeorz-Băi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici