Grav accident pe A1 | Două maşini şi un tir, implicate. Două persoane au fost transportate la spital - FOTO

Un accident rutier a avut loc, luni dimineaţa, pe A1 Bucureşti-Piteşti, sensul spre Capitală, la kilometrul 15, fiind implicate un tir şi două maşini, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. În total, în accident au fost implicate 11 persoane, două dintre ele fiind transportate la spital.

2549 afișări
Imaginea articolului Grav accident pe A1 | Două maşini şi un tir, implicate. Două persoane au fost transportate la spital - FOTO

Accident pe A1. Două maşini şi un tir, implicate. Două persoane au fost transportate la spital

Una dintre victime a fost găsită încarcerată şi inconştientă, fiind transportată la Spitalul Universitar.

O altă persoană implicată, care a fost găsită conştientă, a fost dusă la unitatea medicală.

Traficul pe sensul către Capitală al autostrăzii Piteşti – Bucureşti este oprit la km 16, în zona localităţii ilfovene Ciorogârla.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici