Vremea se va încălzi din nou în cea mai mare parte a ţării / PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, cu precădere în nord-vest, unde vor mai fi precipitaţii slabe, ploi în zonele joase şi mixte în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, ce pot favoriza depunerile de polei

366 afișări
Imaginea articolului Vremea se va încălzi din nou în cea mai mare parte a ţării / PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vreme rece în cea mai mare parte a ţării. Până la cât vor ajunge minimele / PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vântul va prezenta intensificări la munte, mai susţinute pe creste, unde vitezele vor depăşi 80...90 km/h şi zăpada va fi spulberată, dar local şi în regiunile vestice cu rafale de 50...55 km/h, în timp ce în restul zonelor va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -7...-6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7...9 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va încălzi, astfel că maxima termică va fi de 9...10 grade, iar minima de 0...1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

 

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii în vestul extrem şi în nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 9 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -5 grade. Se va semnala ceaţă, în orele dimineţii cu precădere în depresiuni şi în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter local în sud, centru şi est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici