Greva de la CFR. Elevi blocaţi de 3 ore în tren, în Săruleşti, Constanţa: "Ne este frig, iar gustările pe care ni le-au dat părinţii nu ştim cât ne vor mai ajunge"

Mai mulţi copii se plâng că au rămas blocaţi în tren de mai bine de 3 ore, în Săruleşti, judeţul Constanţa: „În această comună nu există niciun autobuz”, se plâng elevii.

635 afișări
Imaginea articolului Greva de la CFR. Elevi blocaţi de 3 ore în tren, în Săruleşti, Constanţa: "Ne este frig, iar gustările pe care ni le-au dat părinţii nu ştim cât ne vor mai ajunge"

Greva de la CFR. Elevi blocaţi de 3 ore în tren în Săruleşti, Constanţa: "Ne este frig, iar gustările pe care ni le-au dat părinţii nu ştim cât ne vor mai ajunge"

UPDATE 18:30 Copiii sunt în drum spre Bucureşti,  anunţă Asociaţia Elevilor din Constanţa, pe Facebook.

„Azi mutăm trenul, mâine Guvernul!

În urma demersurilor noastre, trenul blocat a plecat, ducând călătorii în siguranţă spre Bucureşti. Noi suntem acum pe drum, cu ajutorul unor părinţi, în maşină spre Constanţa. Totuşi, lupta nu s-a încheiat aici. Încă există mii de elevi navetişti în ţară care trec prin asta zilnic, şi vom continua să ne luptăm pentru ei”, transmit reprezentaţii elevilor.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Elevilor din Constanţa, mai mulţi elevi sunt de 3 ore şi jumătate blocaţi în tren în Săruleşti.

„Am rămas doar cu o sticla de 0,5, ne este frig, iar gustările pe care ni le-au dat părinţii nu ştim cât ne vor mai ajunge. Astăzi, am trecut prin ceea ce elevii navetişti trec zilnic: în această comună nu există niciun autobuz”, a transmis Asociaţia Elevilor din Constanţa.

Copii spun că nu ştiu când sau cum vor ajunge acasă, „dar ştim că dezastrul acesta trebuie oprit”.

„Întreb guvernanţii, cum vor ca noi să ne întoarcem acasă? Vor să luăm maşini la ocazii să păţim ca în Caracal?”, spun elevii.

Angajaţi ai CFR au iniţiat o grevă spontană care a dus la întârzieri sau la anularea unor trenuri.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici