Grevă spontană la Salina Slănic: Oamenii sunt nemulţumiţi că nu au crescut salarile | VIDEO

Aproximativ 200 de angajaţi de la Salina Slănic, judeţul Prahova, au declanşat, marţi, un conflict spontan, nemulţumiţi că salariile nu au crescut. Oamenii s-au prezentat la serviciu, dar au refuzat să lucreze, transmite corespondentul MEDIFAX.

529 afișări
Imaginea articolului Grevă spontană la Salina Slănic: Oamenii sunt nemulţumiţi că nu au crescut salarile | VIDEO

Grevă spontană la Salina Slănic: Oamenii sunt nemulţumiţi că nu au crescut salarile

Directorul Sucursalei Slănic Prahova, Anghel Belea , a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că salariaţii unităţii au declanşat, marţi, o grevă spontană, nemulţumiţi de salarii.

“Oamenii se aşteptau ca acum, la început de an, să aibă loc majorări salariale, aşa cum a fost mai peste tot, la bugetari. Nu s-a întâmplat şi la noi. Salariaţii au venit la serviciu dar au refuzat să lucreze”, a spus Belea.

Acesta a mai precizat că au avut loc discuţii cu conducerea societăţii şi se aşteaptă răspunsuri.

“Aşteptăm să vedem dacă se măresc salariile sau nu. A fost directorul general, am discutat. Aşteptăm”, a mai spus directorul Sucursala Slănic Prahova.

Din cauza confictului, marţi nu s-a livrat niciun gram de sare. Mina Unirea este închisă pentru public luni şi marţi.

Mina Unirea (Salina Slănic Prahova), situată la o adâncime de 208 metri, pe o suprafaţă de 53.000 de metri pătraţi, a fost deschisă vizitării după anul 1970.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici