Grindeanu solicită „fără” Costel Alexe, ex-ministru, într-o funcţie publică: A luat şpagă când lumea era ţinută în case

  • Prim-vicepreşedintele PSD a reacţionat la scurt timp după solicitarea DNA
  • Grindeanu parafrazează sloganul USR „fără penali” în funcţii publice, în contextul guvernării tripartite PNL-USR PLUS-UDMR
  • „Iohannis să încuviinţeze cu celeritate cererea DNA de începere a urmăririi penale”
  • Potrivit DNA, în perioada martie-aprilie 2020, cel acuzat (Costel Alexe-n.r) ar fi pretins, în mod direct, de la managerul unui combinat siderurgic, mai multe produse din tablă.
1681 afișări
Imaginea articolului Grindeanu solicită „fără” Costel Alexe, ex-ministru, într-o funcţie publică: A luat şpagă când lumea era ţinută în case

Grindeanu solicită fără Costel Alexe, ex-ministru, „într-o funcţie publică”: A luat şpagă când lumea era ţinută în case

Sorin Grindeanu are trei solicitări politice şi constituţionale, după cererea DNA de începere a urmăririi penale a lui Costel Alexe.
 
„Conform DNA, Costel Alexe - PNL a luat şpagă în timp ce era ministru, când lumea era ţinută în case. Sunt trei lucruri care trebuie făcute urgent:
1. Orban să îi ceară lui Alexe să demisioneze din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi;
2. Iohannis să încuviinţeze cu celeritate cererea DNA de începere a urmăririi penale;
3. USR+ să iasă public si să explice cum partidul “fără penali în funcţii publice” s-a asociat la guvernare cu o formaţiune coruptă ca PNL?!”, a scris Grindeanu pe Facebook.
 
Grindeanu reia acuzaţia PSD la adresa guvernului PNL, atacat în pandemie de adversarul politic că a folosit discreţionar banii publici. 
 
„Să pui ministru un panglicar care cere mită în tone de tablă arată că PNL-ul lui Orban a devenit adevăratul Om de Tinichea din politica românească! Nu este un partid, ci o gaşcă penală care – la adăpostul pandemiei – a devalizat bugetul României!”, concluzionează Grindeanu.
 
DNA a cerut, luni, să fie începută urmărirea penală faţă de un fost ministru, cercetat pentru luare de mită şi instigare la delapidare.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici