Gunoaiele neridicate din Sectorul 1. Firea spune că a găsit soluţia şi cere convocarea urgentă a CGMB

  • Gabriela Firea, cere convocarea urgentă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pentru rezolvarea „crizei gunoaielor” din sectorul 1 al Capitalei.
  • Firea: ”„Am găsit soluţia de urgenţă pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei.”
9498 afișări
Imaginea articolului Gunoaiele neridicate din Sectorul 1. Firea spune că a găsit soluţia şi cere convocarea urgentă a CGMB

Gunoaiele neridicate din Sectorul 1. Firea spune că a găsit soluţia şi cere convocarea urgentă a CGMB

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, cere convocarea urgentă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pentru rezolvarea „crizei gunoaielor” din sectorul 1 al Capitalei, care, în opinia ei, a ajuns „un focar de mizerie”.

Am găsit soluţia de urgenţă pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deţine jumătate din pachetul de acţiuni, să intre rapid în sectorul 1 şi să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri şi spaţii comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziţi, în plină pandemie. Nu putem sta toţi cu mâinile în sân”, a scris fostul primar general al Capitalei pe Facebook.

Gabriela Firea susţine că a scris un proiect de hotărâre, împreună cu liderul consilierilor generali PSD din CGMB, Aurelian Bădulescu, şi solicită convocarea în regim de urgenţă a unei şedinţe de îndată a CGMB, în numele celor 21 de consilieri generali social-democraţi.

Cetăţenii nu au nicio vină să rişte să se îmbolnăvească, să fie afectat mediul înconjurator, şi să nu aibă un minim de confort pentru că există anumite conflicte de natură comercială, care puteau fi rezolvate în paralel cu asigurarea serviciului de utilitate publică. Cele 6 sectoare ale Capitalei au, prin lege, delegat serviciul de salubritate şi deszăpezeire. Este imperios necesar ca fiecare sector să se asigure că este în măsură să asigure aceste servicii catre populaţie”, a mai scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că propunerea se refera strict la criza actuală a gunoaielor, dar nu ţine loc, permanent, „de obligativitatea Primăriei Sectorului 1 de a contracta, conform legii, servicii de salubritate pentru populaţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici