Guvernul alocă 21 milioane lei pentru un nou sediu al Spitalului Judeţean de Urgenţe Piatra Neamţ

Executivul a aprobat în şedinţa de joi o hotărâre prin care alocă 21 milioane de lei Consiliului Judeţean Neamţ pentru proiectarea unui nou sediu pentru Spitalul Judeţean de Urgenţe Piatra Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

130 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă 21 milioane lei pentru un nou sediu al Spitalului Judeţean de Urgenţe Piatra Neamţ

Guvernul alocă 21 milioane lei pentru un nou sediu al Spitalului Judeţean de Urgenţe Piatra Neamţ

„La propunerea Ministerului Dezvoltării a fost aprobată alocarea sumei de 21.58 milioane de lei din fondul de rezervă bugetară către Consiliul Judeţean Neamţ pentru finanţarea cheltuielilor de proiectare a unui nou sediu pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ”, a declarat la finalul şedinţei de Guvern, Nelu Barbu.

El a susţinut că actualul sediu al spitalului este într-o fază avansată de degradare.

„Este necesară această investiţie având în vedere că în acest moment corpurile de clădire aferente spitalului sunt într-o stare avansată de degradare şi se află în clasa a II a de risc seismic”, a conchis Barbu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici