Guvernul te lasă în interiorul restaurantelor de la 1 septembrie

  • De luna viitoare vei puta sta în interiorul restaurantelor
  • Patronii restaurantelor sunt pregătiţi să redeschidă în condiţiile actuale
2239 afișări
Imaginea articolului Guvernul te lasă în interiorul restaurantelor de la 1 septembrie

Mediafax FOTO

Klaus Iohannis a anunţat în conferinţa de presă susţinută miercuri că restaurantele se vor deschide şi în interior, începând cu 1 septembrie. 

”De asemenea, ţinând seama de regulile de distanţare şi regulile sanitare specifice, nu vor putea fi folosite toate mesele. Specialiştii vor stabili, probabil mâine, un prag, o cifră care descrie riscul de infectare şi unde va fi depăşit, în plan local, prin decizia comisiei judeţene, se va restricţiona funcţionarea restaurantelor în interior”, a menţionat preşedintele.

În urma discuţiilor dintre reprezentanţii HoReCa, Guvern şi premierul Ludovic Orban, vei puta sta din nou în interiorul restaurantelor, de luna viitoare.

Pe patronii restaurantelor îi bucură vestea şi spun că sunt pregătiţi să respecte normele, ca distanţarea socială să fie posibilă în interiorul restaurantelor.

Dacă s-a hotărât să se deschidă de la 1 septembrie e foarte bine pentru toată lumea”, crede Cătălin Gheorghe, patron NOA Restoclub.

Ne bucurăm, atunci. E foarte bine! Noi suntem pregătiţi de la început. Ne-am conformat cu normele, să zic aşa. Bănuiesc că toată lumea este pregătită, nu? Oamenii sunt nerăbdători să-şi redeschidă, să-şi înceapă activitatea”, spune şi Viorel Nică, patron restaurant Isoletta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici