Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au împărtăşit mesaje de susţinere pentru Kate

Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au transmis mesaje de susţinere pentru Kate, după ce prinţesa de Wales a anunţat că are cancer.

824 afișări
Imaginea articolului Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au împărtăşit mesaje de susţinere pentru Kate

Prim-ministrul Rishi Sunak şi preşedintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prinţesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa - în timp ce celebrităţile care au întâlnit-o pe prinţesă de-a lungul anilor şi-au arătat, de asemenea, sprijinul pe reţelele de socializare. notează Sky News.

Ducele şi ducesa de Sussex au împărtăşit un mesaj de susţinere pentru cumnata lor, spunând:: "Îi dorim sănătate şi vindecare lui Kate şi familiei şi sperăm că vor putea face acest lucru în privat şi în pace".

Prinţesa a anunţat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer şi că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte şi Louis, "pentru a-i linişti că voi fi bine", după săptămâni de speculaţii cu privire la sănătatea ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici