Hillary Clinton, „cupidon” pentru un ministru galez: dacă vrei, îţi fac cunoştinţă cu un prieten gay

Galezul Jeremy Miles a declarat că fostul secretar de stat al SUA „s-a oferit să-mi prezinte un potenţial partener”.

184 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, „cupidon” pentru un ministru galez: dacă vrei, îţi fac cunoştinţă cu un prieten gay

Ministrul galez Jeremy Miles a făcut o dezvăluire intimă la postul de radio BBC.

Pe când stătea lângă Hillary Clinton la o conferinţă de la Universitatea Swansea, Miles - primul ministru gay din guvernul galez - i-a mulţumit fostului secretar de stat şi candidat la preşedinţia Statelor Unite pentru că s-a referit la drepturile LGBT într-un discurs pe care tocmai îl ţinuse.

Apoi, Clinton l-a întrebat pe Miles, pe care îl întâlnise cu un minut înainte, dacă are un partener. Surprins, Miles i-a spus adevărul: este singur. În acel moment, fostul secretar de stat „s-a oferit cu amabilitate să-mi prezinte câţiva dintre prietenii ei gay. Inclusiv, nu-i voi numi numele, un lider mondial”.

Ministrul, cu studii de Drept la Oxford, a răspuns: „Nu, mulţumesc. Am crezut că merge puţin mai departe”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici