Hunedoara: Apa rece, oprită în 11 localităţi pentru că nu e potabilă; peste 100.000 oameni, afectaţi

Furnizarea apei reci a fost sistată, în 11 localităţi din judeţul Hunedoara, printre care şi Deva, iar în jur de 100.000 de consumatori au rămas fără apă potabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

407 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Apa rece, oprită în 11 localităţi pentru că nu e potabilă; peste 100.000 oameni, afectaţi

Hunedoara: Apa rece, oprită în 11 localităţi pentru că nu e potabilă; peste 100.000 oameni, afectaţi (Imagine Sorin Florea / Mediafax Foto)

Furnizarea apei reci a fost sistată în localităţile, Deva, Călan, Călan Oraşul Nou, Batiz, Bacia, Tâmpa, Simeria, Simeria Veche, Mintia, Vetel şi Herepeia din cauza valorilor parametrilor de potabilitate.

„S-a înregistrat turbiditate la conducta principală de aducţiune ce vine de la staţia de tratare Sântămărie Orlea. Valorile parametrilor de potabilitate nu sunt conforme şi de aceea se lucrează în acest moment pentru soluţionarea problemei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Morogan, purtătoarea de cuvânt a SC ApaProd SA Deva.

Reprezentanţii ApaProd s-au deplasat în teren pentru a identifica motivele pentru care apa este tulbure. Aceştia vor efectua, de asemenea, spălarea reţelelor afectate.

Reprezentanţii unităţii nu au putut preciza o oră exactă la care alimentarea cu apă va fi reluată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici