Huşi: Un poliţist a fost bătut în sediul Poliţiei de un suspect în cazul furtului unor oi

Un poliţist din municipiul Huşi a fost bătut de un tânăr care era audiat chiar în sediul unui post comunal de poliţie din judeţul Vaslui, în legătură cu furtul unor oi.

156 afișări
Imaginea articolului Huşi: Un poliţist a fost bătut în sediul Poliţiei de un suspect în cazul furtului unor oi

Huşi: Un poliţist a fost bătut în sediul Poliţiei de un suspect în cazul furtului unor oi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Neculai Bogos, în vârstă de 34 de ani, a reacţionat violent în momentul în care anchetatorii i-au făcut cunoscut că este principalul suspect într-un caz de furt de ovine pe raza comunei Arsura. Având domiciliul în localitatea ieşeană Podolenii de Jos, tânărul a fost adus de către poliţişti, în vederea audierilor, la postul comunal din Drânceni, la graniţa cu judeţul Iaşi.

"În sediul Poliţiei, suspectul a devenit violent, lovindu-l cu pumnii pe unul din poliţiştii care desfăşurau ancheta, impunându-se imobilizarea şi încătuşarea agresorului. Ulterior, după calmarea lui, organele de anchetă au continuat audierile, în final Neculai Bogos fiind condus de poliţişti în localitatea de domiciliu", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După audieri, poliţistul lovit şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi. În aceste condiţii, tânărul va fi cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, riscând până la trei ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici