Iaşi: Două tramvaie s-au ciocnit, apoi au deraiat; patru persoane au fost rănite

Două tramvaie ale regiei locale de transport din Iaşi s-au ciocnit, luni, apoi au deraiat, după ce unul din mijloacele de transport a rămas fără frâne într-o pantă, patru persoane fiind rănite uşor în urma accidentului.

140 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Două tramvaie s-au ciocnit, apoi au deraiat; patru persoane au fost rănite

Iaşi: Două tramvaie s-au ciocnit, apoi au deraiat; patru persoane au fost rănite (Imagine: Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto)

Cele două tramvaie rulau pe aceeaşi linie, între gară şi centru, iar potrivit primelor informaţii unul dintre tramvaie a urcat panta pe strada Arcu, dar la un moment ar fi rămas fără frâne, coborând cu spatele. Mijlocul se transport s-a izbit de un alt tramvai care se afla la baza pantei, pe aceeaşi linie.

În urma impactului, ambele tramvaie au deraiat.

În cele două mijloace de transport se aflau câteva zeci de călători, iar în urma accidentului patru pasageri au fost răniţi uşor, la faţa locului ajungând mai multe echipaje SMURD.

"Sunt patru răniţi uşor - trei femei şi un bărbat. Poliţistii fac cercetări la faţa locului şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul", a declarat Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici