Ideea lui Dragnea privind acordarea în masă de vitamina D pentru copii, criticată ironic de Vasi Rădulescu: Urmează detox şi homeopate

Popularul medic Vasi Rădulescu a criticat propunerea anunţată de liderul PSD Liviu Dragnea de a acorda pentru copii, în masă, gratuitate pentru vitamina D. Acesta a scris pe contul său de Facebook că suplimentul nu este recomandat tuturor copiilor şi a întrebat retoric dacă nu se va ajunge la detox şi homeopate, alte subiecte preferate „de masă”.

3139 afișări
Imaginea articolului Ideea lui Dragnea privind acordarea în masă de vitamina D pentru copii, criticată ironic de Vasi Rădulescu: Urmează detox şi homeopate

Ideea lui Dragnea privind acordarea în masă de vitamina D pentru copii, criticată ironic de Vasi Rădulescu: Urmează detox şi homeopate

„Ăştia au vrut să le dea miere de albine copiilor, care-i zăhărel în plus, când obezitatea infantilă e la cote alarmante.

Acum vor să-i îndoape cu vitamina D, care e recomandată cu indicaţii restrânse, clare, nicidecum în masă.

Urmează detox şi homeopate, sunt convins”, a scris celebrul doctor cardiolog. 

Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca a rugat-o pe premierul Viorica Dancila sa analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete si sa le redistribuie pentru sanatate, precizand ca daca Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament in Parlament, in acest sens.

"I-am rugat sa analizeze sumele serviciilor secrete. Cred ca sumele importante de aici pot fi relocate in sanatate de exemplu. Eu ma gandesc ca un program de acordare gratuita cu toti copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranta nationala. Program pentru diabet. Si doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus ca vor analiza, daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o sa fac la Parlament", a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Intrebat daca nu este necesar avizul CSAT pentru a face aceasta modificare, presedintele PSD a raspuns ironic: "E nevoie de avizul lui Iohannis si pentru viata? Parlamentul nu cere aviz de la nimeni".

Bugetele Serviciului Roman de Informatii, al Serviciului de Informatii Externe, al Serviciului de Protocol si Paza si al Servicului de Telecomunicatii speciale au cresteri, conform proiectului de buget cuprinse intre 4,8% si 69% fata de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici