Igaş: Ne-am pregătit foarte bine pentru mitingul de joi

Traian Igaş a declarat, miercuri seara, că structurile aflate în subordinea Ministerului de Interne "s-au pregătit foarte bine" pentru mitingul de joi, organizat de USL, dar şi pentru protestul zilnic din Piaţa Universităţii.

496 afișări
Imaginea articolului Igaş: Ne-am pregătit foarte bine pentru mitingul de joi

Igaş: Ne-am pregătit foarte bine pentru mitingul de joi (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax foto)

"Ne-am pregătit foarte bine pentru ziua de mâine (joi-n.r.). În această seară am avut o ultimă analiză şi mâine dimineaţă vom discuta din nou. Încercăm să asigurăm condiţii de participare a tututor celor care vor veni din ţară. Sper ca modul de manifestare să fie decent. În aceste condiţii nu avem nimic de reproşat partidelor dacă vor să facă acest lucru, doar că legea trebuie respectată, iar dacă au pretenţia ca ei să fie respectatăşi ei trebuie să respecte legea", a spus Igaş, după ce a fost întrebat dacă are emoţii pentru acele manifestaţii.

"N-aş spune că am emoţii", a răspuns Igaş, care a venit miercuri seara în Piaţa Universităţii, pe partea Teatrului Naţional unde mai erau puţini manifestanţi.

El a stat de vorbă calm cu oamenii, răspunzându-le şi invitându-i la Ministerul de Interne pentru a continua discuţiile.

Acţiunea de protest a USL, denumită "miting pentru libertate", la care sunt aşteptate să participe 10.000 de persoane, începe la ora 15.30, la Arcul de Triumf, de unde manifestanţii pleacă în marş pe Şoseaua Kiseleff, până în apropierea sediului Guvernului, unde rămân pentru miting până la 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici