IGSU: Pompierii din Gorj, chemaţi din turele libere din cauza cutremurului

Pompierii din Gorj au fost chemaţi din turele libere, pentru a suplimenta echipajele, în urma cutremurului de marţi, de 5,7 grade, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

115 afișări
Imaginea articolului IGSU: Pompierii din Gorj, chemaţi din turele libere din cauza cutremurului

IGSU: Pompierii din Gorj, chemaţi din turele libere din cauza cutremurului

Potrivit IGSU, cele mai multe apeluri au fost primite la ISU Gorj.

Apelanţii au sesizat diverse pagube (fisuri, căderi ţigla de pe acoperiş).

„Pentru eficientizarea misiunilor de recunoaştere derulate în teren, ISU Gorj a suplimentat echipajele din tura de serviciu cu cel aflat în turele libere, din 3 subunităţi”, anunţă IGSU.

Din informaţiile actuale, nu sunt persoane care să fi suferit vătămări.

Totodată, nu există situaţii de pericol pentru populaţie, potrivit IGSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
igsu,
pagube,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici