Imaginea cu David Beckham care a făcut înconjurul Internetului

Fostul mare fotbalist englez apare în vârful picioarelor în fotografia oficială de Crăciun, postată pe reţelele sociale, încercând în zadar să ajungă la înălţimea fiului său, Romeo.

13923 afișări
Imaginea articolului Imaginea cu David Beckham care a făcut înconjurul Internetului

În fotografia oficială postată pe reţelele de socializare se poate vedea familia Beckham, foarte elegantă, adunată în faţa unui pom magnific împodobit în roşu şi auriu, cu David în vârful picioarelor lângă fiul său Romeo, încercând (în zadar) să ajungă la înălţimea tânărului.

În felicitarea de Crăciun Beckham 2021 apare mama Victoria, splendidă într-o rochie lungă verde închis, copiii Brooklyn şi Cruz în dreapta ei şi cu micuţa Harper în faţă, în timp ce soţul David şi celălalt fiu, Romeo, sunt la stânga ei.

Tatăl şi fiul par să concureze pentru titlul de cel mai înalt. Fostul fotbalist, în vârstă de 46 de ani, este în vârful picioarelor şi încercearcă să egaleze înălţimea lui Romeo, care, la rândul său, râde pe sub mustaţă, ştiind foarte bine că tatăl său nu va putea ajunge niciodată la nivelul său, oricât s-ar strădui.

„David, eşti gelos pe înălţimea fiului tău?”, a comentat un fan. „Lovitură fantastică, mai ales pentru domnul Beckham în vârful picioarelor”, a scris un al doilea fan. „Nu cred ce văd! Complexul de inferioritate?!”, a glumit altcineva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici