IMAGINI din elicopter cu zonele afectate de inundaţii în Galaţi - FOTO

Un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne survolează, joi, zonele afectate de inundaţii în judeţul Galaţi. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta este dată dispărută, după ce au fost luate de viituri, în noapea de miercuri spre joi, în judeţul Galaţi.

5453 afișări
Imaginea articolului IMAGINI din elicopter cu zonele afectate de inundaţii în Galaţi - FOTO

IMAGINI din elicopter cu zonele afectate de inundaţii în Galaţi (Imagine: MAI)

În acest moment, peste 500 angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (pompieri, jandarmi, poliţişti) acţionează pentru limitarea efectelor inundaţiilor din judeţul Galaţi.

Totodată, în zona respectivă au fost direcţionate două elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al MAI pentru a asigura suportul aerian al operaţiunilor desfăşurate în zonă, informează MAI.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta este dată dispărută, după ce au fost luate de viituri, în noapea de miercuri spre joi, în judeţul Galaţi, potrivit ultimului bilanţ al inundaţiilor, raportat de autorităţile judeţene.

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, la Palatul Victoria, comandamentul pentru situaţii de urgenţă, după inundaţiile din Galaţi.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunţat că persoanele evacuate din case în urma inundaţiilor vor primi alimente şi apă din rezervele de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici