Imagini uluitoare: Cum pregăteşte un comerciant aluatul pentru plăcinte, la Târgul de Crăciun din Baia Mare. VIDEO

Un comerciant a fost filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

2226 afișări
Imaginea articolului Imagini uluitoare: Cum pregăteşte un comerciant aluatul pentru plăcinte, la Târgul de Crăciun din Baia Mare. VIDEO

Aluat învârtit cu bormaşina într-o găleată la Târgul de Crăciun din Baia Mare

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost sesizat despre incident.

O situaţie similară a fost şi anul trecut, când a fost dată o amendă.

„Ne-am autosezizat, dar am şi fost sesizaţi despre situaţia de la Târgul de Crăciun Baia Mare, ar fi fost vorba despre un comerciant care învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată aflată pe podea. Urmează să facem un control în zonă şi să luăm măsuri. Ne vom ocupa de acest caz. Am mai avut anul trecut un caz similar şi am aplicat o amendă”, a spus Manoliu.

SURSĂ VIDEO: ActualMM

Anul trecut, la Festivalul de Castane, un comerciant a fost surprins că prepara plăcinte într-un mod similar şi a fost amendat de Protecţia Consumatorilor Maramureş cu 30.000 de lei.

Târgul de Crăciun Baia Mare se desfăşoară în Piaţa Libertăţii în perioada 30 noiembrie 2019 - 12 ianuarie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici