Îmbulzeală pentru tigăi şi aspiratoare: Peste 200 de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin în Craiova

Peste 200 de persoane s-a călcat în picioare, luni dimineaţă, la deschiderea unui hipermarket din Craiova, pentru reduceri la tigăi, aspiratoare sau produse alimentare. Craiovenii au fost lăsaţ să intre în serii de câte 20 de persoane, însă din cauză că s-au îmbulzit a fost necesară intervenţia forţelor de ordine.

841 afișări
Imaginea articolului Îmbulzeală pentru tigăi şi aspiratoare: Peste 200 de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin în Craiova

Îmbulzeală pentru tigăi şi aspiratoare: Peste 200 de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin în Craiova (Imagine: Adrin Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

Unul dintre clienţi a acuzat că, în îmbulzeală, a fost lovit cu pumnul în faţă de un bodyguard al magazinului.

"De ce m-aţi lovit? Nu mă mai împingeţi şi lăsaţi-mă să intru pentru că stau aici de o jumătate de oră", a strigat bărbatul.

Craiovenii s-au înghesuit să cumpere, în primul rând, asipiratoare la preţul de 149 de lei şi tigăi la 9,9 lei. Mulţi dintre clienţi au cumpărat şi câte patru tigăi.

"Am cumpărat patru tigăi pentru că sunt ieftine şi le fac cadou pentru fiecare copil. S-a meritat aşteptarea. Acum o să mai iau şi nişte fructe că am văzut că sunt preţuri bune şi la alimente. Nu o să cheltuiesc mai mult de 100 de lei şi am făcut provizii pentru o săptămână şi am luat şi cadouri. Aşteptăm mereu ofertele la magazine ca să ne mai permitem şi noi ceva mai bun", a spus Gheorghe Neamţu, pensionar.

La magazinul respectiv au fost mobilizaţi zece poliţişti şi jandarmi.

"Până în prezent nu au fost raportate furturi sau alte incidente", a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici