Imobilul din Bucureşti în care s-a produs explozia este în siguranţă. Incidentul, în camera tehnică de pe acoperiş

Clădirea de birouri din Sectorul 6 în care s-a produs o explozie în noaptea de luni spre marţi este în siguranţă, informează proprietarul imobilului, care mai precizează că incidentul a avut loc în camera tehnică situată pe acoperiş.

130 afișări
Imaginea articolului Imobilul din Bucureşti în care s-a produs explozia este în siguranţă. Incidentul, în camera tehnică de pe acoperiş

Imobilul din Bucureşti în care s-a produs explozia este în siguranţă. Incidentul, în camera tehnică de pe acoperiş (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

"Deşi investigaţiile sunt încă în desfăşurare pentru stabilirea cauzei exacte a incidentului, s-a stabilit faptul că AFI Park 2 este absolut sigură. Au fost produse daune în camera tehnică situată pe acoperiş, iar câteva uşi de la una dintre scări au fost afectate. În niciun moment nu s-au înregistrat deteriorări ale spaţiului de lucru şi suntem foarte bucuroşi că nimeni nu a fost rănit. Toţi cei din clădire au fost permanent în siguranţă", se arată într-un comunicatul transmis MEDIAFAX de AFI Europe.

Proprietarul imobilului mai precizează că va remedia toate daunele şi va pune clădirea în funcţiune în cel mai scurt timp.

Explozia s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, la ultimul etaj al unei clădiri de birouri din Sectorul 6 al Capitalei, nicio persoană nefiind rănită, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Adrian Marin.

Potrivit lui Adrian Marin, explozia s-a produs în jurul orei 24.00, la etajul zece al unei clădiri de birouri de pe Bulevardul Vasile Milea, din apropierea unui mall din zonă.

Explozia nu a fost urmată de incendiu şi nicio persoană nu a fost rănită, fiind produse doar pagube materiale, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de prim ajutor şi una de descarcerare. Persoanele care mai erau în clădire au fost evacuate.

Traficul în zona clădirii de birouri a fost îngreunat aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici