Împuşcături în Timiş: Două persoane au fost transportate la spital după un scandal

Două persoane - un bărbat şi o femeie - au fost transportate, sâmbătă, în stare gravă, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce au fost împuşcate cu un pistol cu gloanţe de cauciuc de către un bărbat, în urma unui scandal mai vechi între cele două familii.

455 afișări
Imaginea articolului Împuşcături în Timiş: Două persoane au fost transportate la spital după un scandal

Împuşcături în Timiş: Două persoane au fost transportate la spital după un scandal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea Iecea Mare din judeţul Timiş.

"Este vorba despre un scandal care persistă de mai multă vreme, între o familie, proprietari de terenuri, şi o alta de ciobani. Proprietarii de terenuri au reproşat familiei de ciobani că îşi pasc oile pe terenurile lor şi că astfel le distrug culturile. Scandalul a degenerat astăzi (sâmbătă - n.r.), când fiul familiei care deţine terenurile a împuşcat-o, folosind un pistol cu gloanţe de cauciuc, pe soţia ciobanului şi pe ginerele acestuia, rănindu-i grav", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Andreea Cinteză, cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Municipal din Timişoara.

Potrivit Andreei Cinteză, poliţiştii au sistat, sâmbătă, audierile în cazul scandalului de la Iecea Mare, după ce atât proprietarul de terenuri, cât şi fiul său, care erau audiaţi la sediul Poliţiei din localitatea Cărpiniş, au solicitat îngrijiri medicale şi internarea în spital.

"Pe lângă fiul proprietarului de terenuri, a fost chemat la audieri şi tatăl acestuia, însă audierile au fost sistate deoarece cei doi au spus că au fost loviţi de familia de ciobani, suferind răni. Atât tatăl, cât şi fiul au solicitat internarea în spital, astfel că audierile au fost sistate", a declarat Andreea Cinteză.

Ea a spus că poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Bărbatul care a tras focurile de armă era audiat la sediul Poliţiei din localitatea Cărpiniş, iar poliţiştii verifică dacă are permis de port-armă şi dacă deţinea legal acea armă.

De asemenea, acesta ar putea fi cercetat pentru vătămare corporală, potrivit Andreei Cinteză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici