În 2020 vânzările online au crescut cu 32%. Cel mai bine s-au vândut hainele, produsele pentru casă şi cărţile

  • Cel mai mult cumpărăm online haine, produse pentru casă şi cărţi
  • Pandemia a schimbat obiceiurile de consum din online
  • Au scăzut vânzările la bilete de avion, vacanţe şi cazări
714 afișări
Imaginea articolului În 2020 vânzările online au crescut cu 32%. Cel mai bine s-au vândut hainele, produsele pentru casă şi cărţile

Fie că a fost vorba de Black Friday, Crăciun sau pur şi simplu ai prins o reducere bună, sigur ai cumpărat cel puţin o dată din mediul online. Drept urmare, vânzările în online au crescut cu 32% în anul 2020. Cifrele au depăşit 5 miliarde de euro, arată Ziarul Financiar.

Vânzările de produse pentru casă, produse electrocasnice şi de decor au explodat anul acesta. Explicaţia este simplă, pentru că am stat mai mult în casă şi am simţit nevoia să facem anumite schimbări.

Pe locul doi ar fi îmbrăcămintea şi echipamentele sportive. Din cauza restricţiilor, mulţi şi-au transformat sufrageria în sală de sport.
S-au mai cumpărat foarte multe cărţi, reviste, filme, muzică, dar şi alimente de bază.

În 2019 erau la mare căutare vacanţele dar anul acesta, evident, trend-ul nu a mai fost acelaşi. Au scăzut rezervările de vacanţe, bilete de avion şi cazări. De asemenea, vânzările de bilete au scăzut fie că e vorba de un meci sau concert, pentru că astfel de evenimente nu au mai avut loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici