În Capitală, trafic deviat pentru autobuze în zilele de 8 şi de 9 mai

Autobuzele liniilor 330 şi 335 vor circula pe Şoseaua Ştefan cel Mare.

507 afișări
Imaginea articolului În Capitală, trafic deviat pentru autobuze în zilele de 8 şi de 9 mai

În Capitală, trafic deviat pentru autobuze în zilele de 8 şi de 9 mai

În zilele de 8 şi 9 mai 2023, pe sensul de mers spre terminalul „Complex Comercial Băneasa”, autobuzele liniilor 330 şi 335 nu vor mai intra pe calea de rulare a tramvaielor după rondul Bucur Obor, urmând să circule pe carosabil pe Şoseaua Ştefan cel Mare şi să oprească în staţiile aflate la trotuar.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a efectuării unor lucrări la sistemul de semaforizare la intersecţia Şos. Ştefan cel Mare/ Calea Moşilor.

Şi autobuzele liniei N1 vor circula pe carosabil în noaptea de 08/ 09.05.2023, pe sensul spre „Banu Manta”, între rondul Bucur Obor şi Strada Lizeanu, urmând să revină pe calea de rulare a tramvaielor la intersecţia Şos. Ştefan cel Mare/ Str. Lizeanu. În acest interval de timp, vehiculele nu vor mai opri în staţia „Lizeanu”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici