În clădirea liceului din Jidvei a fost găsită o bombă

În clădirea Liceului Tehnologic din Jidvei, de unde au fost evacuaţi peste 130 de elevi, a fost găsită o bombă de aruncător de calibru 50, dar care nu este în pericol să explodeze.

314 afișări
Imaginea articolului În clădirea liceului din Jidvei a fost găsită o bombă

În clădirea liceului din Jidvei a fost găsită o bombă

Potrivit ISU Alba, echipa pirotehnică a ajuns la faţa locului, la clădirea Liceului Tehnologic din Jidvei, unde a fost găsit de către muncitori un proiectil.

Aici a fost identificată o bombă de aruncător de calibru 50 mm care nu prezintă focos, neexistând pericolul ca aceasta să explodeze.

Echipa pirotehnică a preluat bomba respectivă pentru distrugerea ei ulterioară.

131 de elevi, 21 de cadre didactice, personalul auxiliar şi muncitorii care lucrau în zonă au fost evacuaţi, joi, după ce a fost găsit un proiectil într-o clădire a Liceului Tehnologic din Jidvei, judeţul Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
bomba,
elevi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici