În judeţul în care recent a dispărut o parcare întreagă, hoţii au furat şi 14 stâlpi şi indicatoare rutiere de pe două drumuri naţionale

14 stâlpi şi indicatoare rutiere care interziceau depăşirile sau avertizau că drumul este frecvent circulat de copii, precum şi o bancă şi o masă dintr-o parcare au fost furate de pe două drumuri naţionale din judeţul Hunedoara. Tot în Hunedoara, recent a fost furată o parcare întreagă.

1408 afișări
Imaginea articolului În judeţul în care recent a dispărut o parcare întreagă, hoţii au furat şi 14 stâlpi şi indicatoare rutiere de pe două drumuri naţionale

În judeţul în care recent a dispărut o parcare întreagă, hoţii au furat şi 14 stâlpi şi indicatoare rutiere de pe două drumuri naţionale

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, echipele Secţiei de Drumuri Naţionale Deva au descoperit că de pe Drumul Naţional 74 au dispărut 14 stâlpi şi indicatoarele rutiere aferente.

“«Pierdut» stâlpi cu indicatoare rutiere şi elementele din cadrul unei parcări! Echipele SDN (n.r. Secţia de Drumuri Naţionale) Deva au sesizat că pe sectorul DN 74 Mihăileni – Buceş au dispărut 14 stâlpi şi indicatoarele rutiere aferente. Printre acestea, indicatoarele de avertizare «Copii» sau «Depăşire interzisă»”, a arătat DRDP Timişoara.

De asemenea, reprezentanţii instituţiei au transmis că pe alt sector de drum din judeţul Hunedoara, DN 76, în zona localităţilor Câinelu de Jos – Fornădia, s-a constatat dispariţia unei bănci şi a mesei amplasate într-o parcare.

“Tăblia pieselor dispărute era din lemn, iar postamentul din piatră. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a tronsonului Şoimuş – Brad, lucrările fiind recepţionate în decembrie 2017”, a informat DRDP Timişoara.

Cazurile au fost sesizate către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

La mijlocul lunii aprilie, o parcare întreagă a fost furată în judeţul Hunedoara. Astfel, din spaţiul de refugiu aflat pe DN 76, între localităţile Brad şi Groşi, au dispărut băncile, masa, coşurile de gunoi şi alte elemente din fier forjat.

Totodată, în toamna anului trecut, două bănci şi două mese au fost furate dintr-o parcare aflată la patru kilometri de cea jefuită în luna aprilie. Hoţii nu au fost depistaţi de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici