În locul bradului prăbuşit în Piaţa Sfatului din Braşov va fi amplasat altul mai mic

Bradul amplasat în Piaţa Sfatului din Braşov, care s-a prăbuşit cu o zi în urmă din cauza vântului puternic, a fost tăiat în bucăţi şi ridicat, vineri, urmând ca în locul acestuia să fie adus un alt brad, însă mai mic decât primul.

60 afișări
Imaginea articolului În locul bradului prăbuşit în Piaţa Sfatului din Braşov va fi amplasat altul mai mic

În locul bradului prăbuşit în Piaţa Sfatului din Braşov va fi amplasat altul mai mic (Imagine: Mediafax Foto)

Autorităţile braşovene au anunţat că în urma incidentului de joi, când bradul din Piaţa Sfatului s-a prăbuşit, aprinderea luminilor de sărbători, care urma să aibă loc sâmbătă seară, a fost amânată.

"Suntem nevoiţi să amânăm aprinderea iluminatului ornamental de Crăciun până la amplasarea şi împodobirea unui alt brad. Bradul prăbuşit a fost ridicat azi din Piaţa Sfatului, pe bucăţi. A fost găsit deja un alt brad, un pic mai mic decât primul. Până mâine o să fie gata montat şi apoi va fi împodobit. Din păcate am fost nevoiţi să amânăm lansarea iluminatului de sărbători", a declarat, vineri, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Angajaţii Regiei Pădurilor Kronstadt au început lucrările necesare pentru aducerea unui nou brad, astfel că, în cel mai scurt timp, acesta va fi amplasat în Piaţa Sfatului, potrivit sursei citate.

Totuşi, programul evenimentelor de sărbători va rămâne acelaşi, astfel că sâmbătă seară va avea loc, de la ora 17.00, un concert de colinde al grupului Dean's Big Band, iar de la ora 18.00 va fi inaugurat patinoarul pentru copii din Piaţa Sfatului. Seara de Moş Nicolae va continua cu un concert cu trupa Akcent şi Analia Selis.

Citeşte şi:

Bradul din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici