În uniformă sau civil, poliţiştii au dat 790 de amenzi într-o zi în Bucureşti pentru lipsa măştii

  • Poliţiştii din Bucureşti au dat amenzi în valoare de 150.000 de lei pentru lipsa măştii de protecţie.
  • În uniformă sau civil, aceştia vor continua să acţioneze.
  • Amenda pentru lipsa măştii poate ajunge la 2.500 de lei
402 afișări
Imaginea articolului În uniformă sau civil, poliţiştii au dat 790 de amenzi într-o zi în Bucureşti pentru lipsa măştii

În uniformă sau civil, poliţiştii au dat 790 de amenzi într-o zi în Bucureşti pentru lipsa măştii

Aşa cum ştii deja, mulţi poliţişti umblă în civil pe străzi şi dau amenzi celor care nu respectă regulile sanitare de purtare a măştii şi distanţare socială. 

În Bucureşti, oamenii legii au dat 790 de amenzi într-o zi, iar poliţiştii vor continua să patruleze în malluri, în apropierea şcolilor, în pieţe sau mijloace de transport în comun. 

Amenzile pentru lipsa măştii în spaţiile închise sau în aer liber, acolo unde aceasta este obligatorie, sunt cuprinse între 500 şi 2.500 de lei. 

Masca va deveni obligatorie în toate localităţile în care rata de infectare trece de 3 cazuri la mia de locuitori. Noile prevederi au intrat miercuri în vigoare, odată cu prelungirea stării de alertă cu alte 30 de zile. 

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: Poliţiştii Capitalei vor acţiona atât în uniformă, cât şi în ţinută civilă: în marile complexuri comerciale, în magazinele comerciale, în proximitatea şcolilor, în proximitatea instituţiilor publice, acolo avem ghişee şi acolo unde se lucrează cu publicul, acolo unde se fac aglomerări de persoane. Îi veţi regăsi în pieţe, în târguri, îi veţi regăsi în mijloace de transport în comun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici