Încă două decese cauzate de gripa A/H1N1 şi 133 cazuri noi de îmbolnăviri

România a înregistrat în ultimele 24 de ore alte două decese din cauza gripei A/H1N1 şi 133 de îmbolnăviri, în prezent fiind raportate în total zece decese şi 3.793 de cazuri de infectare cu virusul pandemic, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

38 afișări
Imaginea articolului Încă două decese cauzate de gripa A/H1N1 şi 133 cazuri noi de îmbolnăviri

Încă două decese cauzate de gripa A/H1N1 şi 133 cazuri noi de îmbolnăviri (Imagine: Mediafax Foto)

Ministerul Sănătăţii precizează, într-un comunicat de presă, că cele două persoane care au decedat din cauza gripei A/H1N1 aveau şi boli asociate.

Cele mai multe cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Bucureşti (39) şi judeţele Buzău (14), Vrancea (opt), Dâmboviţa şi Neamţ (câte şapte)

Alte cazuri au fost raportate în Botoşani, Covasna (câte şase), Dolj, Hunedoara (câte cinci), Sibiu (patru), Argeş, Olt, Tulcea, Ilfov (câte trei), Arad, Bacău, Cluj, Ialomiţa, Iaşi, Suceava, Vaslui (câte două cazuri), Alba, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Harghita şi Sălaj (câte un caz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici